Общо показвания

понеделник, 15 април 2013 г.

Онлайн магазин за шпионски скрити камери

http://gsm-lux.com/categories/%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8/

скрита камера в ключо*държател, скрита kamera в химикалка, скрита camera в запалка, spy камера в дистанционно от авто-аларма, шпионска "камера" в дистанционно от автоаларма с ключ, hidden camera в MP3 player, "Скрита камера" в копче от дрехи, *Скрита камера* в ръчен часовник 007, |Скрита камера| в слънчеви очила, С*крита камера в ръчен часовник, Скрита камера в ел. контакт с гласова активация, Скрита камера в запалка - метална, Мини подслушвател с GSM SIM карта, Мини детектор за скрити камери и подслушватели, Детектор за скрити камери и подслушватели, Детектор за скрити камери и подслушватели, Универсална шпионска камера - чип за вграждане, GSM заглушител, Bluetooth слушалка, Електрошок скрит в gsm апарат

Скрити камери и spy мини камери шпиони в общи предмети, които хората са свикнали да виждат около дома или офиса в ежедневието. Те са обикновено в по-големи продукти като будилници, стенни часовници, радиоапарати, димни детектори, термостати и др. А за повечето хора тези са важни да работят добре и не се съмняват, че в тях може да са разположени спай камери.
***
Но някои хора имат нужда от камери, които нямат външен източник на захранване, и могат да бъдат скрити в джоба на ризата например. Така наречените "микро камери" могат да запълнят тази нужда. Те са сред най-малките скрити камери, които можете да намерите. И като бонус те имат вграден микрофон, така че може да записвате звук. Те са най-доброто в областта на преносимите скрити камери за сигурност.
***
Ние от gsm-lux.com се стремим да ви предложим голямо разнообразие на "скрити камери", "охранителни камери" и "spy камери"
"ПОДСЛУШВАТЕЛНИ УСТРОЙСТВА"  




Няма коментари:

Публикуване на коментар