Общо показвания

понеделник, 5 септември 2011 г.

Странен инцидент с прототип на Айфон 5

Случката се е разиграла през август. Благодарение на GPS система забравеният прототип бил локализиран от специалисти на Айфон

Мистерята около iPhone 5 (айФон 5) на Apple ("Епъл") се задълбочава, отбелязва Франс прес. Новото технологично чудо ще има премиера в средата на октомври, посочи в края на август в. "Уолстрийт джърнъл".
По-рано тази седмица обаче специализираният сайт за нови технологии СиНЕТ съобщи, че
прототип на iPhone 5 е бил забравен от служител на Епъл в текила бар в Сан Франциско. Инцидентът се е разиграл през юли. Благодарение на GPS система забравеният прототип бил локализиран от специалисти на Apple и те се обадили в полицията, за да поискат съдействие.
Четирима полицаи и двама служители на Apple обискирали къща в Сан Франциско, където предполагали, че се намира прототипът, но не открили нищо. 22-годишен обитател на къщата призна, че е бил в текила бара, в който бил забравен прототипът, но каза, че не го е виждал.
Ако всичко това ви звучи познато, прави сте, информира ABC. Миналата година подобна съдба сполетя и прототипа на iPhone 4, който беше забравен отново в бар в района на Сан Франциско. Компанията успя да си върне апарата, но на каква цена - подробности за него вече бяха изтекли в сайта Gizmodo, който беше успял да си купи находката срещу 5000 долара.